Napi Horoszkópok – 2018-02-14 – Asztrohoroszkop.hu
Connect with us

Napi Horoszkópok – 2018-02-14

Horoszkóp

Napi Horoszkópok – 2018-02-14

Kövesd napi horoszkópodat és tudd meg mi történik veled a mai nap során!

Vízöntő

Sohasem volt oda a romantikus pillanatokért és az alkalomból jövõ nagy szavakért, kedves Vízöntõ és ez most sincs másként. Szeretné elkerülni a Valentin nappal járó összes hercehurcát, azonban lehet, hogy váratlan meglepetés éri, ami bizony, lehet, hogy még tetszeni is fog önnek. Ne legyen ilyen elutasító, hiszen érhetik még meglepetések.

Szűz

Kedves Szûz, valószínûleg már nagyon várta a mai napot, hiszen igazán romantikus lélek, de bizony nem úgy alakultak dolgai, ahogy tervezte, és sokkal több teendõje maradt mára, mint azt szerette volna. Rá se rántson, inkább vonja be partnerét is a munkába, hogy segítsen ,így addig is együtt tudnak lenni ezen a szép, szerelmes Valentin napon.

Skorpió

Ma sem hazudtolja meg magát, kedves Skorpió és Valentin nap alkalmából valami extrém meglepetéssel készül kedvese számára, hogy biztosan emlékezetes legyen a mai nap. A szerelem megfûszerezéséhez igazán ért, de figyeljen arra, hogy lehet, hogy kedvese számára meglepetései már-már túlzottan is pikánsak lehetnek.

Rák

Minden fontos napra az életében hajlamos egy kicsit túlkészülni, s ez lehet, hogy ma sincs másként. Kicsit túlgondolta a Valentin napi ajándékot és lehet, hogy túl is vállalta magát, ami a párjával kettesben tölthetõ idõ rovására is mehet. Ne pánikaljon, ha a csodasüti odaég, mert ezen a napon minden megbocsájtható és egy kedves, de õszinte szerelmes vallomással máris romantikus lehet az amúgy szerencsétlenül kezdõdött randi.

Oroszlán

Ma igazán kimerültnek érezheti magát, pedig tudja, hogy ma Valentin nap van és úgy tervezte, hogy végre kedvesével tölt néhány meghitt órát. Ez a fáradtságon felül még feszültté is teheti, ami végképp nem segíti elõ a romantikus légkör kialakulását. Kedves Oroszlán, ahelyett, hogy elkedvetlenedik és kedvesét is lehangolja, inkább beszéljék meg, hogy ez a nap a romantikus, kényeztetõ pihenésé lesz.

A következő cikk: Napi Horoszkópok – 2018-02-14 folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...
Hozzászólok

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

További cikkek innen: Horoszkóp

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel