A Skorpió összejön egy baráttal, a Vízöntő félrelép: januári szerelmi horoszkóp minden jegynek – Asztrohoroszkop.hu
Connect with us

A Skorpió összejön egy baráttal, a Vízöntő félrelép: januári szerelmi horoszkóp minden jegynek

Asztrológia

A Skorpió összejön egy baráttal, a Vízöntő félrelép: januári szerelmi horoszkóp minden jegynek

Kos
Páros: szívügyek téren a kockázat komoly sikert hoz neked sőt, nektek! Tedd izgalmasabbá a mindennapokat, legyen az egy…

Kos

Páros: szívügyek téren a kockázat komoly sikert hoz neked sőt, nektek! Tedd izgalmasabbá a mindennapokat, legyen az egy átlagos hétköznap vagy egy pihentető hétvége. Vigyél haza új ötleteket, trükköket és próbáld ki ezeket rajta! Kerüld messzire a szerelmi háromszögeket.

Páratlan: érthető, hogy egy tökéletes, kifogástalan férfi után vágyakozol, aki a tenyerén hordoz. Mostanában ez a típus elkerült? Netán picit magasra tetted a mércét? Amint lejjebb ereszted, azon nyomban megnyílnak előtted a szerelem kapui!

Bika

Páros: fura érzések, izgalmat keltő vágyak, remek gondolatok tobzódnak benned, ám ez akár féltékenységhez is vezethet, ha partnered nem érti az indíttatásodat. Lehetsz szenvedélyes, ám ne máshol keress magadnak örömforrást, csakis otthon! Ne lépj át erkölcsi és etikai határokat.

Páratlan: januárban ki kell mozdulnod otthonról, a szerelem nem jön házhoz. Neked kell új utakat és helyeket felfedezned, s nyíltan vállalni, kit keresel, mire vágysz! A szerelmet fel kell kutatnod, ráadásul komoly esély egy ismeretlen társaságban vár rád. Sok sikert!

Ikrek

Páros: az újesztendő rákényszerít arra, hogy tisztázd érzéseidet, félelmeidet vagy esetleges nézeteltéréseidet partnereddel. Ha magad nem kezdeményezed ezt, majd átsöpör ennek szele az életeden. Fontos, hogy átgondold, mi jó neked, és mi nem az. Mondd ki, mit szeretnél, vagy épp mit kérsz a másiktól!

Páratlan: a párkereső Ikreknek remek lehetőségeket kínál január hava. Ha van bátorságod ismeretlen terepre lépni, akkor a sikered garantált. Regisztrálj párkeresőbe, menj vak randira, csatlakozz tematikus csoporthoz, s hidd el, új világ nyílik meg előtted.

Rák

Páros: egyáltalán nem baj, ha picit szókimondóbb leszel, amin persze kedvesed biztos meghökken, ám végül eléred a célodat. Akár vita is kialakulhat köztetek, ám tiszta vizet önthettek a pohárba, az őszinteség mindenre gyógyír lesz. Légy nyílt, de ne légy mogorva.

Páratlan: nem leled a szerelmet? Pedig nagyon vágysz már erre az érzésre, az őszinte viszonzásra, és legfőképpen az elköteleződésre. Állj meg kicsit, talán épp az a probléma, hogy túlpörgeted magad, és irreális álmokat kergetsz. Ne viselj szemellenzőt, légy nyitott mindenre, s ez meghozza az igazit.

A következő cikk: A Skorpió összejön egy baráttal, a Vízöntő félrelép: januári szerelmi horoszkóp minden jegynek folytatódik! Csak kattints ide:

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
Continue Reading
Talán ez is tetszeni fog...

További cikkek innen: Asztrológia

Napi Szerelmi Horoszkóp

Népszerű Bejegyzések

Horoszkóp

Friss

Kövess minket :)

Fel